FÖRRÄTTER
Skagen & Forellrom 155 :-
Syrlig majonnäs, rödlök, riven pepparrot & smörstekt bröd.
''Gubbröra'' 140 :-
Norröna matjessill, ägg, syrad lök, gräslök smetana & danskt rågbröd.
Råbiff 145 :-
Vinägerkokt lök, tryffelkräm, lantchips & riven parmesan.
Burrata 145 :-
Rostade pinjenötter, San Marzano-tomater, olivolja & surdegsbröd.
Chark & ost 195 :-
HUVUDRÄTTER
Entrecoté 345 : -
Sallad på San Marzano-tomater, tryffelkräm, pommes frites & rostad vitlökssky.
Röding 295 :-
Smörsås, forellrom, örter, potatispuré & crudité.
Pasta Pesto 255 :-
Krämig burrata, rostade pinjenötter & grillade grönsaker.
Torgets Burgare 215 :-
Tryffeldipp, karamelliserad lök, ost, parmesanpommes & grönt.
Råbiff 255 :-
Vinägerkokt lök, tryffelkräm, lantchips & riven parmesan. Serveras med parmesanpommes.
DESSERTER
Crème Brulée & Citronsorbét 135 :-
Chockladpannacotta 145 :-
Hallonsorbet, chokladsmulor & färska bär.
En kula sorbet 50 :-
Tryffel 150 :-
2cl Zacapa 23y Rom & kaffe.