MENY
Vecka 6
Måndag
Serranolindad sejfilé med risotto och paremsan
Wallenbergare med potatispuré, lingon, ärtor och brynt smör
Veg; Gratinerad fetaost med grekisk sallad och tzatziki
Tisdag
Friterad flundra med örtmajjo, kokt potatis o smörade ärtor
Wallenbergare med potatispuré, lingon, ärtor och brynt smör
Veg; Gratinerad fetaost med grekisk sallad och tzatziki
Onsdag
Havslasagne med fänkålssallad och räkor
Wallenbergare med potatispuré, lingon, ärtor och brynt smör
Veg; Gratinerad fetaost med grekisk sallad och tzatziki
Torsdag
Rimmad örtbakad bleka med sandefjordssås och potatispuré
Wallenbergare med potatispuré, lingon, ärtor och brynt smör
Veg; Gratinerad fetaost med grekisk sallad och tzatziki
Fredag
Torsk m gremolata, citronbakad spetskål och mandelpotatis
Wallenbergare med potatispuré, lingon, ärtor och brynt smör
Veg; Gratinerad fetaost med grekisk sallad och tzatziki
Fredagslunch med dessert 130 kr