MENY
SNACKS
CHIPS MED SIKROMSDIPP
130:-
OLIVER 40:-
TRYFFELCHIPS 40:-
MARCONA MANDLAR 55:-
FÖRRÄTTER
VIT SPARRIS Sparris bakad i brynt smör, surdegskrutonger & ramslöksmajonnäs 145:- Lägg till
sikrom 40:-
CARPACCIO Tunt
skivad ryggbiff, ruccola, parmesan, olivolja, pinjenötter & grillad citron 155:-
LAX Tartar på
lättgravad lax, kapris, schalottenlök, pepparrot, gurka, forellrom, friterat
tunnbröd 155:-
3-rätters vårmeny 530:-
LAX Tartar på
lättgravad lax, kapris, schalottenlök, pepparrot, gurka, forellrom, friterat
tunnbröd
KALV Långbakad
kalventrecote, gremolata, rostad mandel, vårens grönsaker, örtsky, friterad
potatis
FINANCIERKAKA Toppad
med brynt smör, mandelspån serveras med bakad rabarber & punchgrädde
VARMRÄTTER
KALV Långbakad
Kalventrecote, gremolata, rostad mandel, vårens grönsaker, örtsky, friterad
potatis 275:-
HÖGREVSBURGARE Hemgjord burgare på svensk högrev, Svarta Sara-ost, silverlök, bifftomat,
sallad, pommes & svartpepparmajjo 185:- Lägg till tryffelmajonnäs 20:-
GRILLOSTBURGARE Grillost från Forsa, tomatmarmelad, silverlök, bifftomat, sallad, pommes &
svartpepparmajjo 185:- Lägg till tryffelmajonnäs 20:-
MOULES FRITES Blåmusslor, grädde, vitt vin, vitlök, pommes & aioli 229:-
BOUILLABAISE Med torsk, lax, musslor & räkor serveras med aioli & surdegsbaguette 265:-
TORSKRYGG Potatispuré, skummad anjovisgrädde, grönsakscrudite, & krispig
västerbottenost 295:-
DESSERTER
FINANCIERKAKA Toppad
med brynt smör, mandelspån serveras med bakad rabarber & punchgrädde 140:-
CREME BRULÉE Smaksatt
med choklad, toppad med färska bär 135:-
OST Karamelliserad
Kvibille gräddädel, fikonmamelad, salt, rostade nötter & fröknäcke 125:-
CHOKLADTRYFFEL 35:-