NAPUL'E 

Öppettider: Mån - Torsdag: 17.00-23:00  Fredag - Lördag : 16.00-23:00 Söndag: Stängt.

PIZZA

MARGHERITA. 
San Marzano-tomat, Fior di latte och färsk basilika.
135 :-

VESUVIO.

San marzano tomater, fior di latte, italiensk kokt skinka.

150 :-


PIZZA BRUSCHETTA.

San Marzano-tomat, tärnad bifftomat amalfi, mozzarella stracciatella, riven parmesan, färsk basilika och extra virgin olivolja. 

160 :-


CAPRICCIOSA. 

San Marzano-tomat, Fior di latte, italiensk kokt skinka, champinjoner, oliver och kronärtskocka.

165 :-


DIAVOLA.

San Marzano-tomat, Fior di latte, kryddig salami, kalabrisk nduja, grön chili, Tropea rödlök, riven parmesan och färsk basilika. 

165 :-


PIZZASPEK.

 Fior di latte, gula tomater från vesuvius, spån av auricchio semi spicy, basilika och extra virgin olivolja.

170 :-


HÄLSINGE PIZZA.

Fior di latte, rökt älgsalami, rädisor, friterade svartrötter, kantareller och parmesanost.

175 :-


POLLO PIZZA.

Fior di latte, kyckling ragú (långkokt), parmesansås och napolitansk lockig endive.

180 :-


PROSCIUTTO DI PARMA.

San Marzano-tomater, Fior i latte, rucola sallad, färsk körsbärsbuffelmozzarella, parmaskinka, riven parmesan och extravergin olivolja. 

185 :-


TONNO.

San Marzano-tomater, Fior di latte, svart olivsås, marinerad lök, tonfisk filéer i olivolja, basilika och extra virgin olivolja. 

185 :-


CARPACCIO

Fior di latte, svart tryffel, smulor av napolitansk tarallo, champinjonsås, oxfilé carpaccio och extra virgin olivolja.

195:-


Specialità Napul´e gör din egen pizza – 150:-

Välj bas, Margherita med San Marzano-tomat och Fior di latte eller Bianco, utan tomatsås. Välj 3 valfria ingredienser; +15:- per ingrediens utöver.


Verde (vegetarisk)

- Zuccini

- Paprika

- Champinjoner

- Aubergine

- Ruccola

- Vitlök

- Oliver

- Portobello

- Kronärtskocka

- Kantarell

- Vellutata (paprikacream)

- Fänkål

- Karl-Johansvamp

- Körsbärstomater


Carne (kött)

- Salsiccia

- Salami napole

- Mortadella

- Parmaskinka

- Italiensk kokt skinka

- Nduja (stark korv)

- Pancetta


Formaggio (ost)

- Peccorino

- Ricotta

- Gorgonzola

- Mozzerella

- Fior di latte

- Parmesan

- Västerbottensost

- Boconcini di mozzerella di buffalo +25:-

- Burrata +30:-


Pesce (fisk)

- Calamari

- Musslor

- Scampi

- Löjrom +35:-

- Gravad lax +30:-


ANTIPASTI - FÖRRÄTTER


O’ STRACCETT

Färskbakat pizzabröd med färsk vitlök, olja EVO och oregano.

55 :-


A’ BURRAT

Mozzarella Burrata* krämig ost soft inuti, serveras med gula körsbärs-tomater från Vesuvius, Napolitansk Tarallo* smulor, basilikaolja, färsk basilika, salt och peppar.

135 :-


A’ STRACCIAT

Hemgjorda smördegstärningar, mozzarella Stracciatella*, mixad körsbärstomatsås, färsk basilika och basilikaolja.

145 :-


A' TARTAR

Knivskuren tärnad oxfilé, varm parmesanskum, krämiga röda körsbärstomater och bakade knäckebrödsknappar.

150 :-


O' TAGLIER

Salami -Rullad italiensk pancetta med peppar, Napolitansk salami, Speck*, halvkryddig Auricchio*, fårmjölkscaciotta med svarta oliver, Parmesan DOP Brun KO*, Bufaloricotta från Campanienprovinsen -serveras med tryffelhonung och krispig grisini.

160 :-


INSALATA - SALLADER

A CAPRESE E SORRENTO

Buffelmozzarella dop från Campania, röda bifftomater från Sorrento, färsk basilika, oregano, basilikaolja, salt och peppar.

165 :-


A NZALAT E PULL

Napolitansk lockigt scarole, CHICKEN RAGU*, parmesankräm, vitlökskrutonger.

175 :-


A’ NZALAT E CARN

ALERIANA sallad, oxfilécarpaccio, gula tomater från Vesuvius, Balsamisk vinäger från MODENA, Napolitansk Tarallo* smulor och rödlök från Tropea.

185 :-


PRIMI PIATTI - PASTA

O’ SPAGHETT

Bronsdragen lång pastaspaghetti, krämiga röda körsbärstomater från Campanienprovinsen, brunt ko-parmesanskum, chips av körsbärstomater, färsk basilika och basilikaolja.

165 :-


A’ TAGLIATELL

Bronsdragen lång pasta tagliatella, remsor av oxfilé, karl johan svamp brunoise*, svart tryffelpasta, grädde och riven parmesanost.

235 :-


O’ MACCARUNCIELL

Bronsdragen kort pasta MACCHERONCINI *, AMATRICIANA* sås med San Marzano tomatsås, röda körsbärstomater, TROPEA* rödlök, GUANCIALE *, parmesanost, olivolja och färsk basilika.

175 :-


O’ FUSILL

Bronsdragen kort pasta FUSILLI*, musslor, pecorino romano flingor, vitlök, olivolja, chili och persilja.

185 :-


O’ GNOCCH

Potatis GNOCCHI, San Marzano tomatsås, röd körsbärstomat, BUFALO MOZZARELLA *, parmesanost och gratinerad färsk basilika.

195 :-


O’ RISOTT

CARNAROLI * ris, argentinska skalade räkor, scampi, räkor fond, stracciatella mozzarella, röd körsbärstomater, vitlök, olivolja och chili.

235 :-


SECONDI - HUVUDRÄTTER

O’ PULL

Pancettarullad 200g kycklingfile fylld med spenat och gorgonzola, serveras med CACCIATORA* sås och grillad zucchini och aubergine.

255 :-


O' TUNN

200g tonfiskfilé från Medelhavet av den Gula fina tonfisken i aromatisk örtskorpa, Serveras rotsellerisås, röd rädisa med körsbärsvinäger och citronmajonnäs.

255 :-


A' RICCIOL

200g färsk AMBERJACK filéer från Medelhavet, amberjack fond, saffran, grönsaks-GIARDINIERA, krispigt rispapper.

285 :-


L' ENTRECOT

250g grillad Entrecoté tillagas med rökig smak, kalvfond, rödvinssås, napolitansk SCAROLE*. Serveras medium rare om inte annat önskas.

345 :-


SPECIELLA HUVUDRÄTTER

O' PANIN BURGER

160g gourmet färsk biff burgare med smält ost, italiensk briochebröd, bearnaise dippsås, serveras med klyft potatis och napolitansk fläskkorv, scarola napoletana och parmesankräm.

225 :-


A’ FIORENTIN (FÖR 2 PERSONER)

1kg italienskt grillad biff med ben, FIORENTINA*, marinerat med örter och serveras grillade grönsaker och tryffel barnaise. Serveras medium rare om inte annat önskas.

850 :-


DOLCI - EFTERRÄTTER

O' GELATO

Italiensk originalglass, med smak av stracciatella, hallon och pistage, serveras med vinbär i sirap och våffelstrut. 

85 :-


O SORBETTO E FRAVL

Hemgjord jordgubbssorbet, jordgubbssås och färsk vaniljkräm.

110 :-


O PACCHETT NAPULÉ

Tryffelchoklade,espresso och 2cl 5-årig grappa NONNINO

119 :-


O TIRAMISÙ

Färsk traditionell tiramisu, tillagas på ett modernt sätt vid bordet.

120 :-


O' PISTACCHIO

BRONTE PISTACHIO* sufflé med varmt hjärta, chokladsås och chokladglass.

135 :-



BAMBINI - BARNMENY

MARGHERITA

San Marzano-tomat, Fior de latte och färsk basilika.

75 :-


VESUVIO

San Marzano-tomat, Fior di latte och italiensk kokt skinka.

85 :-


SPAGHETTI NAPOLI

Datteri-tomater, ricotta och färsk basilika.

85 kr


GELATO MIX

 Tre kulor med blandad glass.

 55:-

Napul'e

Adress: Storgatan 36, 824 30 Hudiksvall

Telefon: 0650-333 00

Öppettider: Mån-Torsdag: 17.00-23:00.  Fredag-Lördag :16.00-23:00. Söndag: Stängt.